09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Paint&Party Pariisi

Tule ja matkusta kanssamme maalauksesi kautta Pariisin tunnelmalliseen kaupunkimiljööseen.

Pamplemoussen kanssa yhteistyötä maalausmatkassa tekee Paint&Party, kotimainen taiteen huvikonsepti. Tyypillisesti ravintolaympäristössä järjestetyissä matalan kynnyksen akryylimaalaustilaisuuksissa maalataan ohjatusti oma taulu, nauttien oman maun mukaan baarin antimista. Erilainen ja laadukkaasti toteutettu kokemus valloitti nopeasti suomalaisten sydämet, ja vuonna 2020 tuhannet maalaajat inspiroituivat – suurin osa heistä taiteen ensikertalaisia!

Maalausmatka Pariisiin on nyt uusi ainutlaatuinen kokonaisuus koko maailmassa. Se syntyi kahden yrittäjän - Pamplemoussen Hennin ja Paint&Partyn Antti-Jussin - luovasta kahvihetkestä. Lopputuloksena sinä maalaat ohjatusti etänä samalla kun kuulet tarinaa Pariisista.

Huom! Tämän tuotteen voit myös tilata privaatisti omalle ryhmällesi. Toimii hyvin etätuotteena.

Matkamme Ranskaan alkaa upealta pariisilaiselta parvekkeelta, josta laskeudumme abstraktin kaupungin sykkeeseen. Taideohjaaja johdattaa sinut maalauksen saloihin yhdessä matkaoppaasi Hennin kanssa! Et tarvitse lainkaan aikaisempaa maalauskokemusta. Autamme sinua teoksesi jokaisessa vaiheessa, ja annamme konkreettisia ja selkeitä vinkkejä sen luomiseen. Sinulla on kuitenkin aina vapaus poistua omille seikkailuille. Kukapa tietää, mitä tauluusi matkalta tarttuu!

Maalausmatka Pariisiin on sykkivää opastusta ja tarinoita Pariisi-taideteoksen sekä ranskalaisuuden saloihin. Videokeskustelun näyttö on jaettu kahtia: toisella puolella on taideohjaaja ja toisella matkaopas. Voit ostaa pelkän virtuaalimatkalipun ja käyttää omia välineitäsi tai vain seurata keskustelua ja maiseman syntyä niin sanallisesti kuin teoksessakin. Voit myös kuitenkin hankkia kaikki teokseen tarvittavat välineet sinulle toimitettuna samalla kun ostat liput.

Pariisin Paint&Party -Taidematka järjestetään seuraavina päivinä:
- Seuraavaa ajankohtaa ei ole vielä julkistettu. Yksityisryhmästä voit laittaa erikseen kyselyn meille.

Illan tilaat Maalausmatka Pariisiin -sivuilta suoraan Paint&Partysta. TÄSTÄ NÄET KOKO ESITTELYN JA VOIT TEHDÄ VARAUKSESI

Virtuaalimatkalipun hinta on 39€
Virtuaalimatkalippu ja maalaustarvikkeet 69€ + toimitus


Arkistot

cross