09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Nizza asunnot

Lähde nauttimaan kaupungista ja merestä yhtä aikaa Nizzaan, Villefrancheen tai Cannes'iin. Valikoimassamme on kymmeniä eri asuntoja yksiöistä isompiin asuntokonaisuuksiin Nizzassa ja muutamassa lähikaupungissa. Teemme yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa niin, että etsimme valikoimastamme päiviisi ja toiveisiisi sopivan asunnon. Esimerkiksi Nizzassa on meillä tällä hetkellä 85 vaihtoehtoa. Lähtökohtaisesti vuokra-aika viikon minimissään (la-la). Low-season kaudella lyhyet vuokraukset osasta asuntoja mahdollista. Kaikki asunnot ovat kalustettuja, niiden hinnassa on myös valmiiksi hinnassa lakanat, pyyhkeet ja turistivero. Varaamme myös hintaan loppusiivouksen.

Saat meiltä ennen lähtöä tarkat ohjeet miten saat asunnon avaimet (su/engl). Ohjeiden myötä saat myös 24H puhelinkontaktin Nizzaan mahdollisia kysymyksiä varten. Toimistolla puhutaan myös englantia. Asunnot saa kello 17h00 alkaen ja luovutetaan kello 10h00 mennessä lähtöpäivänä. Jos sinulla on esimerkiksi iltalento Suomeen voimme tarvittaessa kysyä voitko ottaa ylimääräisen yön ja näin pääset lähtemään suoraan lentokentälle asunnolta.

Tullessasi Nizzaan voit myös valita haluatko kyydin asunnolle. Tarvittaessa voimme myös hoitaa asunnollesi ensimmäiset ruokatarvikkeet. Kaikista asunnoista otetaan vakuus luottokortilla.

Asunnon valinnassa on hyvä jos kerrot mahdollisimman tarkasti toiveesi niin osaamme ne täyttää. Vaikka et tuntisi vielä Nizzaa niin kerro kuitenkin, onko sinulla taloyhtiön uima-allas tärkeä tai toivotko hissiä tai parveketta. Myös majoittujien määrä ja petien määrä on valintavaiheessa hyvä tietää. Tarvitsetko autolle paikkaa?

Nizza on yksi Välimeren seudun historiallisimmista kaupungeista. Voit yhdistää Nizzan kaupunkilomaan halutessasi myös muita rantakaupunkeja ja Rivieran kyliä. Asumiseen tarjoamme koko Nizzan hotellivalikoiman asuntojen lisäksi. Pidemmällä lomalla näiden yhdistäminen onnistuu meiltä myös sujuvasti.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Kohde sisältää asunnon / asuntoja
cross