09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Huvila Nizza ja Riviera

Valikoimassamme on kymmeniä eri kokoisia taloja Nizzassa ja muutamassa lähikaupungissa (Juan les Pins, Antibes, Villefranche, Cannes) sekä maaseutupaikkakunnilla ajomatkan päässä Nizzasta. Teemme yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa niin, että etsimme valikoimastamme päiviisi ja toiveisiisi sopivan kodin. Lähtökohtaisesti vuokra-aika viikon minimissään (la-la). Low-season kaudella lyhyet vuokraukset osasta vaihtoehtoja mahdollista. Kaikki talot ovat kalustettuja, niiden hinnassa on myös valmiiksi lakanat, pyyhkeet ja turistivero. Varaamme myös hintaan loppusiivouksen. Välisiivouksia on mahdollista tilata halutessaan.

Saat meiltä ennen lähtöä tarkat ohjeet miten saat asunnon avaimet (su/engl). Ohjeiden myötä saat myös 24H puhelinkontaktin Nizzaan mahdollisia kysymyksiä varten. Toimistolla puhutaan myös englantia. Vuokraamasi talon saat käyttöön kello 17h00 alkaen ja luovutetaan kello 10h00 mennessä lähtöpäivänä. Jos sinulla on esimerkiksi iltalento voimme tarvittaessa kysyä voitko ottaa ylimääräisen yön ja näin pääset lähtemään suoraan lentokentälle asunnolta.

Saapumisen ja lähtemisen yhteydessä voit myös valita haluatko kyytiä ja avainpalvelun. Tarvittaessa voimme myös hoitaa asunnollesi ensimmäiset ruokatarvikkeet. Kaikista vuokrauksista otetaan vakuus luottokortilla.

Lomatalon valinnassa on hyvä jos kerrot mahdollisimman tarkasti toiveesi niin osaamme ne täyttää. Vaikka et tuntisi vielä Rivieraa niin kerro kuitenkin, onko sinulle esim. uima-allas tai rantapaikka tärkeä. Myös majoittujien määrä ja petien lukumäärä on valintavaiheessa hyvä tietää. Tarvitsetko autolle paikkaa? Haluatko olla mahdollisimman lähellä kaupunkia vai toivotko enemmän maaseutumajoitusta?

Nizza on yksi Välimeren seudun historiallisimmista kaupungeista. Voit yhdistää Nizzan talovuokraukseen halutessasi myös muita rantakaupunkeja ja Rivieran kyliä. Asumiseen tarjoamme koko Rivieran hotellivalikoiman asuntojen lisäksi. Pidemmällä lomalla näiden yhdistäminen onnistuu meiltä myös sujuvasti.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Kohde sisältää oman talon / taloja
cross