09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Cancale asunnot

Kaksioita ja kolmioita upealla paikalla Cancalessa lähellä Mont Saint Michelin luostarisaarta pohjois-Bretagnessa. Asunnoilta satamaan ja kaupoille 300 m polkua ja 650 m tietä pitkin. Hiekkarannalle 4 km.

Cancale on pieni satamakaupunki Côte d’Emeraudella eli Smaragdirannikolla. Merenkulku, osterit, kalastus ovat täällä vallitsevat teemat. Nousu- ja laskuveden korkeutta voit tarkastella läheltä. Retkeile Saint Maloon, Mont Saint Michelille ja Oceanopolikseen.

ASUNTO 24 Kaksio (max 4 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 30 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa parivuode kahdelle, 1 x kph, 1 x wc.  Parveke tai terassi. Osa huoneistoista soveltuu liikuntaesteisille.

ASUNTO 26K Kaksio alkovilla (max 6 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 36 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa parivuode kahdelle ja alkovissa kaksi erillistä vuodetta. 1 x kph, 1 x wc.  Parveke tai terassi.

ASUNTO 36X Kolmio yläkerralla (max 6 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 48 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta.   1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi.

ASUNTO 38X Kolmen makuuhuoneen asunto yläkerralla (max 8 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 60-65 m². Alakerrassa olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle ja makuuhuone parivuoteella. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. 1 x kph, 1 x suihku, 1 x wc. Parveke tai terassi. Osa huoneistoista soveltuu liikuntaesteisille.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Lataa esite ja hinnasto
Kohde sisältää asunnon / asuntoja
cross