09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Biarritz asuntoja

Hyvällä sijainnin Biarritzin keskustassa yksiö - 4 h asuntoja. Taloyhtiössä pieni uima-allas, pyörävarasto ja autohalli. Parin minuutin kävely rannalle.

Biarritz, surffareiden paratiisi, sijaitsee Ranskan lounaiskulmassa 18 km:n päässä Espanjan rajalta. Siellä on runsaasti kulttuuria ja viisi kilometriä upeata rantaa. Itse Biarritzin lisäksi muista sen upeat lähialueet niin rantaviivalla kuin sisämaassa. Biarritz oli 1800-luvulla kuninkaallisten ja aristokraattien kesäpaikka. Keisarinna Eugénie sai vuonna 1854 suostutelluksi miehensä Napoleon III:n viettämään loman Biarritzissa. Napoleon rakennutti vaimolleen Villa Eugénin, ja muut Euroopan kruunupäät seurasivat pian esimerkkiä.

Huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin eri rannoille. Aivan vieressä keskustan Saint Charles’n kirkko.

Asunnot ovat vuokrattavissa lähes ympäri vuoden. Taloyhtiössä on sauna, viikon oleskelu oikeuttaa yhteen saunakertaan, mutta lisävuoroja voi tilata myös paikan päällä.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Lataa esite ja hinnasto
Kohde sisältää asunnon / asuntoja
cross