09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Sisilian eteläkärjen kiertomatka

Italian eteläisimpänä ja omana, sekä Välimeren isoimpana saarena tunnettu Sisilia on rantalomailijan, historiaa kaipaavan ja rentoutumisen unelmakohde. Tällä matkalla liikut saaren eteläkärjessä, kätevintä on saapua Cataniaan lentäen, jossa sinua odottaa valmiiksi vuokra-auto.

Matkan aikana majoitut pienhotelleissa 3 yötä Ragusassa ja 3 yötä Siracusassa. Näistä on helppoa retkeillä päivittäin eri nähtävyyksiin, historian kohteita riittää! Saat mukaasi road-bookin kohteista ja kivoista ravintoloista. Ehkä olet seurannut myös komissario Montalbanoa; näissä maisemissa olet aivan hänen kotinurkillaan. Halutessasi voit täällä myös vuokrata polkypyörän.

Italian eteläisin osa ja niin pinta-alaltaan kuin asukasluvultaankin Välimeren suurin saari Sisilia on rantalomailijan, historiaa kaipaavan ja rennosta tunnelmasta nauttivan matkailijan unelmakohde. Parhaimman kokonaiskuvan saaresta saat kiertämällä eri paikoissa. Tarjolla on useita Unescon maailmanperintökohteita, mm. Palermon katedraali, Siracusa ja monet kaakkois-Italian barokkikaupungit (Caltagirone, Militello Val di Catania, Catania, Modica, Noto, Palazzolo ja Ragusa).

Sisilialainen ruoka on saanut vaikutteita niin kreikkalaisesta ruokakulttuurista kuin arabialaisesta ja afrikkalaisestakin keittiöstä. Maut ovat selkeitä, väkeviä, suolaisia ja makeita. Ruoanlaitto rakentuu tuoreiden raaka-aineiden ja yksinkertaisten sekä selkeiden makujen resepteihin.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

  • Vuokra-auton koko matkan ajalle
  • Majoitukset 2 eri majoituksissa yhteensä 6 yötä
  • Buffet-aamiaiset
  • Alv
  • Matkan yksilöllisen suunnittelun ja toteutuksen
  • Matkapaketin postituksen ennen matkaa
  • Alueiden kartat ja infon
  • Ravintolasuosituksia ja halutessanne -varauksia

Hinta alkaen

1020

Palvelut saatavuuden mukaan.  2 hengen huone. Lennot Cataniaan eivät sisälly matkaan, ovat lisättävissä matkapakettiin halutessa. Matkaa voi muotoilla toiveiden mukaan.  Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta