09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Rooma ja lähialueet

Italian pääkaupunki Rooma tunnetaan maailmanlaajuisesti, mutta mitä on Rooman keskustan ulkopuolella? Tällä matkalla koet Rooman niin kaupungin ytimessä majoittuen kuin ulkopuolelta ihastellen. Majoitukset Rooman keskustassa ja Frascatissa kaupungin ulkopuolella. Helppo tehdä päiväretkiä myös Lazion alueelle.

Roomaan laskeuduttuasi auton vuokraus lentokentältä. Matkan ensimmäinen kohde on Frascati, joka on noin 20 kilometriä Rooman keskustasta etelään. Mukava sijainti niin maisemien kuin lähellä olevien nähtävyyksien ansiosta. Suosittelemme vuokra-autolla päiväretkiä Castel Gandolfoon, Anzioon, Frosinoneen, sekä paikalliselle viini- ja oliiviöljytilalle, jossa tuotetaan Frascati DOC -viinejä. Mahdollisuus myös ottaa hotellilta fillari ja pyöräillä lähiympäristön kauniissa maisemissa. Täällä majoitut 4 yötä.

Matkan toinen kohde on itse Rooma. Rooman keskustassa luovutat auton, suosittelemme siis kulkemista ja tutustumista nähtävyyksiin julkisilla liikennevälineillä, ja kävellenkin ehtii moneen paikkaan. Löydämme sinulle keskustasta mukavimman yöpymismahdollisuuden. Täällä olisit 3 yötä keskitason hyvässä keskustahotellissa.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

- Vuokra-auton saapumispäivänä, nouto Rooman lentokentältä, palautus Rooman keskustaan (5 päivää)
- Majoituksen 4 yötä Frascatissa
- Majoituksen 3 yötä Rooman keskustassa
- Buffet-aamiaiset
- Alueen kartat ja infon
- Road bookin Lazion alueelle

Hinta alkaen

795

Matkan hinta on laskettu alkukesään kahdelle hengelle majoituksella samassa huoneessa. Lennot Roomaan lisämaksusta, tai voit varata lennot itse. Pidätämme oikeuden muuttaa majoituksia ja hintaa saatavuuden ja ajankohdan mukaan. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelumaksu.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta