09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Milano city break

Kulturellit shoppailijat

Pohjois-Italian Milano on Italian vaurain kaupunki. Varsinaisen kaupungin alueella asuu noin 1,5 miljoonaa asukasta, suur-Milanon alueella jopa 8,5 miljoonaa.

Keskiajalla Milano oli merkittävä kaupunki monessa eri mielessä, ja tästä ovat hyvänä todisteena lukuisat Leonardo da Vincin ja Michelangelon työt, joita kaupungissa voi edelleenkin nähdä. Viimeistään 1960-luvulla Milanosta tuli maailman muodin keskus.  Kulttuurillisesti mielenkiintoisia vierailukohteita ehdottomasti Duomo eli Milanon tuomiokirkko, lukuisat museot ja laatumerkkien ostoskeskus Galleria Vittorio Emanuele II. Palazzo Realessa on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Yksi Milanon kuuluisimmista taloista on ooppera La Scala. Highline Outlet – suuri muodin outlet aivan Milanon keskustassa.

Matkallasi majoittuminen Corso Buenos Airesin alueella, eli keskellä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Milanossa on toimiva julkinen liikenne, ja pääset eri puolille kaupunkia nopeasti ja helposti. Lähellä Corso Buenos Airesia on Piazzale Loreto -aukio, joka tuli maailmankuuluksi vuonna 1945, kun Mussolini laitettiin sinne ylösalaisin roikkumaan.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

4

päivää

Matka sisältää

  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset mennen tullen
  • 3 yötä kaupunkihotellissa 4*
  • Buffet-aamiaiset
  • Milanon kartan ja kaupunki-infon

Hinta alkaen

595

Matka on kahdelle majoituksella samassa huoneessa. Hinta alkaen, tarkistetaan matkapäivien ja saatavuuden mukaan. Lennot haluttaessa lisämaksusta. Hintaan lisätään palvelumaksumme.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta