09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Kukkulamaisemia Toscanassa

Aktiivisille nautiskelijoille

Koe Toscanan upeat kukkulamaisemat, viinit ja oliiviöljyt. Viikon aikana pääset tutustumaan Toscanan ainutlaatuiseen maaseutuun ja asumaan paikallisilla viinitiloilla. Lisäksi luvassa on pyöräilyä, viinitilavierailuita, öljyn maistelua ja patikointia.

Matkan aikana asut neljässä eri majoituksessa Toscanan alueella. Majoitukset ovat erilaisia, mutta kaikki idyllisiä ja tunnelmallisia. Majoituksiin kuuluu aamiaiset. Maisemat vaihtuvat Chiantin alueesta Firenzen maaseudulle. Ohjelmassa on niin urheilua kuin rentoutumista, unohtamatta viinejä ja öljyjä.

Matka alkaa Roomasta, josta noudetaan vuokra-auto. Ensimmäisenä päivänä suunnataan Chiantin alueelle, viehättävään B&B. Täällä myös viinitilavierailu läheisellä tilalla, vierailuun sisältyy tilan omien viinien maistelua.

Toinen ja kolmas päivä vietetään Amiata-vuoren juurella. Ohjelmassa pyöräilyretki vuorimaisemissa keskellä viiniköynnöksiä. Lisäksi rentoa oleskelua.

Neljäntenä päivänä matkataan Firenzen maaseudulle, jossa tutustutaan historiaan ja nunnaluostariin. Lisäksi on mahdollista mennä patikoimaan maaseudun maisemiin, eväät tietenkin kuuluvat pakettiin.

Viidentenä päivänä majoitutaan upealla viinitilalla, jossa tietenkin viininmaistelua sekä öljynmaistelua.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

  • Autovuokran Rooman lentokentältä koko matkan ajaksi
  • 4 majoitusta 2 hengen huoneissa aamiaisilla
  • 4 ohjelmanumeroa
  • Vinkkejä ja suosituksia ravintoloista
  • Karttoja ja infoa matkalle
  • Matkapaketin

Hinta alkaen

995

Hinta edellyttää kahta matkustajaa samassa huoneessa. Yhden hengen matka lisämaksusta. Ei sisällä lentoja eikä Pamplemoussen palvelupalkkiota. Matkaa voi pidentää ja muokata halutessaan.

Vierailut ovat omatoimisia ennakkoon varattuja, halutessasi voidaan matkaan lisätä suomenkielinen opas. Muutokset mahdollisia.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta