09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Kiertomatka Apulia

Kiertomatkalla Apuliassa tutustut pieniin maaseutukyliin, rantakaupunkeihin, historiaan ja etelän keittiöön. Suosittelemme lentoja Barin kaupunkiin. Matkalle vuokraat auton Barin lentokentältä.

Apulian maakunta Etelä-Italiassa tarjoaa matkailijalle niin rantaa kuin maaseutumaisemiakin. Ruokaherkuilta et välty tälläkään matkalla; focaccia-leipä ja oliiviöljyt ovat parasta antia.

Ensimmäinen etappi on maalaismajoitus Selva di Fasanon kylässä (2 yötä).  Majoitus on tyypillinen Itrian laakson (Valle d’Itria) trullo eli kivestä tehty rakennus, missä on kartiomainen katto. Paikka huokuu historiaa jo 1700-luvulta lähtien. Paikan päällä oliiviöljyä, kirsikkapuita, uima-allas, polkupyörät käytössäsi.

Matkan toinen majoitus (3 yötä) sijaitsee Nardòn kaupungissa. Historiallinen keskiajalta peräisin oleva palatsi on nykyisin hotelli, huoneissa upeita arkkitehtonisia ja sisustuksellisia yksityiskohtia, osassa huoneita oma parveke, kattoterassi ja/tai poreallas. Nähtävää riittää, ja täälläkin olet lähellä rantaa, vain 3 km päässä Apulian “koron” länsirannikko.

Matkan lopuksi rantakaupunkimaisemaa Barissa, Apulian pääkaupungissa. Hotellissasi on kattoterassibaari ja -uima-allas

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

-vuokra-auton 2 hengelle koko matkan ajalle Barin lentokentältä,
-majoituksen 2hh 7 yötä em. majoituksissa buffet-aamiaisilla, -alueen kartat ja infon
-road bookin.

Hinta alkaen

980

Hinta edellyttää 2 matkustajaa samassa huoneessa. Lennot Bariin lisämaksusta, tai voit varata lennot itse. Auto ja majoitukset saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muuttaa majoituksia ja hintaa saatavuuden mukaan. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelumaksu.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta