09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Emilia-Romagnan ruokaherkut

Sisältää valmiiksi vierailuja ja illallisia

Yhdistä Italian ja tämän alueen tyypillisiä herkkuja kiertämällä maaseudulla ja päätä matkasi Bolognaan.

Emilia-Romagnan alue Italiassa on herkuttelijan paratiisi. Bolognasta tulevat tortellinit ja tietysti pasta bolognaise, Parmasta nimensäkin mukaisesti Parman kinkku, Modenasta balsamico- viinietikkakastike, alueelta myös Parmigiano Reggiano -juusto ja hieman homejuustoisempi Fossa unohtamatta lukuisia viinejä. Koko alueella on yli 40 nimisuojeltua laatutuotetta!

Bolognan lentokentältä vuokra-auto alle koko viikoksi. Ensin 2 yötä maalaismajoituksessa Bolognan eteläpuolella. Tilalla on kastanjapuita, rauhaa ja upeita maisemia yli 800m merenpinnasta. Tilalla sinulle kuuluvat matkaasi myös illalliset.

Seuraavat 3 yötä spa-hotellissa Modenan ja Parman seutuvilla maaseudulla. Täältä retkeilet balsamico-tilalle sekä viininmaisteluihin (etukäteen varatut vierailut). lukuisista paikallisravintoloista löydät listalta Parman kinkkua ja Parmigiano Reggiano -juustoa.

Matkan lopuksi 2 yötä Bolognan kaupungissa, missä on mukavasti kävelyetäisyydellä monet nähtävyydet. Annamme mukaan ravintolasuosituksia, maista täällä tietysti pasta bolognaisea!

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

-autovuokra
- 2 yön majoitus pienellä kastanjoita kasvattavalla tilalla (2 yötä)
- kastanjatilan illalliset
- Maaseudun spa-hotelli (3 yötä)
- Kaupunkihotelli Bolognassa ( 2 yötä)
-vierailu balsamico-tilalla
-vierailu viinitilalla
-valmiita ravintolavarauksia
-aamiaiset kaikissa majoituksissa

Hinta alkaen

790

Hinta ei sisällä lentoja. Bolognaan pääsee Helsingistä yhdellä vaihdolla esimerkiksi Lufthansalla ja Air Francella. Auto, majoitukset ja vierailut saatavuuden mukaan. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Hotellissasi on autolle parkkipaikka.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta