09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Emilia-Romagnan ruokaherkut

Sisältää valmiiksi vierailuja

Yhdistä Italian ja tämän alueen tyypillisiä herkkuja kiertämällä maaseudulla ja päätä matkasi Bolognaan.

Emilia-Romagnan alue Italiassa on herkuttelijan paratiisi. Bolognasta tulevat tortellinit ja tietysti pasta bolognaise, Parmasta nimensäkin mukaisesti Parman kinkku, Modenasta balsamico- viinietikkakastike, alueelta myös Parmigiano Reggiano -juusto ja hieman homejuustoisempi Fossa unohtamatta lukuisia viinejä. Koko alueella on yli 40 nimisuojeltua laatutuotetta!

Bolognan lentokentältä vuokra-auto alle koko viikoksi. Ensin 2 yötä historiallisessa, 500 vuotta vanhassa hotellissa Reggio Emilian pienkaupungissa. Reggio Emilia on kuusikulmainen vanhakaupunki, joka tunnetaan gastronomiastaan ja kansainvälisesti tunnetusta Reggio Emilia- pedagogiikasta.

Seuraavat 3 yötä spa-hotellissa Modenan ja Parman seutuvilla maaseudulla. Täältä retkeilet balsamico-tilalle sekä viininmaisteluihin (etukäteen varatut vierailut). lukuisista paikallisravintoloista löydät listalta Parman kinkkua ja Parmigiano Reggiano -juustoa.

Matkan lopuksi 2 yötä Bolognan kaupungissa, missä on mukavasti kävelyetäisyydellä monet nähtävyydet. Annamme mukaan ravintolasuosituksia, maista täällä tietysti pasta bolognaisea!

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

-autovuokra
- 2 yön majoitus historiallisessa hotellissa (2 yötä)
- Maaseudun spa-hotelli (3 yötä)
- Kaupunkihotelli Bolognassa ( 2 yötä)
-vierailu balsamico-tilalla
-vierailu viinitilalla
- halutessanne valmiita ravintolavarauksia
-aamiaiset kaikissa majoituksissa

Hinta alkaen

790

Hinta ei sisällä lentoja. Auto, majoitukset ja vierailut saatavuuden mukaan. Matkaan lisätään Pamplemoussen palvelupalkkio. Hotellissasi on autolle parkkipaikka.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta