09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Heidi Kilpiä osakkaaksi Ranskan erikoistoimisto Pamplemousseen

Matkailurestonomi ja filosofian maisteri Heidi Kilpiä (s.1982) on tullut osakkaaksi Ranskan matkoihin erikoisPBM_2926tuneeseen Pamplemousse oy:hyn. Kilpiän osakkuus on kolmannes (29%) osakekannasta. Yhtiön perustaja, FM Helena Lieto-Pihlajaoja jatkaa edelleen pääosakkaana.

Pamplemoussen asiakkaat tuntevat Heidi Kilpiän vankkana matkailuammattilaisena, jonka osaaminen Ranskan markkinoista on huippuluokkaa. Pamplemoussen palveluksessa Kilpiä on ollut  vuodesta 2006.

Uskon erikoistumiseen matkailualalla, ja siihen, että elämysten tarjoamiseen löytyy aina uusia ulottuvuuksia. Pamplemoussen liikeidean ydin - henkilökohtainen palvelu ja kohdemaan tunteminen  - ei ole muuttunut vuosien saatossa laisinkaan, päinvastoin se on vahvistunut, toteaa Heidi Kilpiä.

Yksityinen suomalainen matkatoimisto Pamplemousse on perustettu 2004 ja toimii Espoon Tapiolassa. Vuodesta 2014 lähtien Pamplemousse on laajentanut toimintaansa Ranskan lisäksi Italiaan ja Espanjaan. Kaikkiin maihin matkoja suunnitellaan samoilla periaatteilla; nautittavaa, helppoa ja luotettavaa matkustamista tilaajan kukkaron mukaan. Pamplemousse käyttää tarkkaan valittuja paikallisia yrityksiä ja yhteistyökumppaneita tuoden samalla näin kohdemaata lähemmäksi asiakkaita.

Pamplemousse oy Suomen ainoa Ranskaan erikoistunut yritys. Pamplemousse oy on vastuullinen matkanjärjestäjä ja sillä on vakuus kilpailu- ja kuluttajavirastossa. Pamplemousse on Suomen Liikematkayhdistyksen FBTA:n jäsen sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen. Yrityksellä on käytössä Laatutonni-järjestelmä.

Arkistot

cross