09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Haaveissa oma asunto Ranskasta?

Asunto lämpimissä olosuhteissa on monen haave. Ranskassa maan kulttuuri ja historia kiehtovat.  Kun arvostaa maan keskeistä sijaintia Euroopassa, hienoa luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, on tilanne saattaa olla otollinen pohtia oman asunnon ostamista Ranskasta.

Kun lentoyhteydet ovat toimivat, kun alue on viehättävä ja kun asunnon sijainti on oikea, voi asunnonhankinta muodostua hyväksi sijoitukseksi. Asunto Ranskassa voi myös olla henkireikä työelämässä painaville, tukikohta maailmalle hajautuneelle perheelle tai mieluisa lomanviettopaikka kaikenikäisille.

Etelä-Ranskan terassi

Unelmia vai totta?

Asuntokauppa Ranskassa poikkeaa huomattavasti suomalaisesta. Vaikka ostaisi kerrostalohuoneiston, kyseessä on aina kiinteistön kauppa ja sen läpivienti vie vähintään 2-3 kuukautta. Tästä huolimatta oikeana ajankohtana se voi olla vaivansa arvoisa.

Sijoitus asuntoon Ranskassa tuo ensisijaisesti iloa itselle ja lähipiirille, mutta aika-ajoin vuokrattuna sen tuotto kattaa helposti asunnon vuotuiset kulut – ja mitä enemmän kysyntää on, sitä suuremmille tuotoille pääsee. Suosituimpia asuntoja ostajien ja lomavuokralaisten keskuudessa on kolmea päätyyppiä Rivieran seudulla:

  1. Kaupungin keskusta-asunto hotellihuoneen korvikkeeksi, parveke on plussaa.
  2. Esikaupunkialueella laadukas 2-3 huoneen asunto terassilla uudehkossa yhtiössä, jossa uima-allas ja parkkipaikka.
  3. Esikaupungissa tai maaseudulla 2-4 makuuhuoneen talo, jolla oma piha ja uima-allas.

Rivieran alueen hinnat ovat Helsingin tasolla ja kerrostalokaksiota kannattaa etsiä alkaen n. 250 000 €:n budjetilla ja taloa n. 500 000 €:sta ylöspäin, jotta ne miellyttävät sijaintinsa ja ominaisuuksiensa puolesta pohjoismaista, laatutietoista omistajaa ja vuokralaista.

IMG_8023

Ammattiapua asunnon hankintaa Ranskassa

Olet sitten haaveleimassa aivan uudesta asunnosta tai vanhemmasta kiinteistöstä, suomalainen HABISOL OY auttaa asunnonhankinnassa Ranskan Rivieralla ja Provencessa.  Habisolin Helsingin toimistossa pääsee jo kartoittamaan asunnon toiveita  ja siellä voi tutkia vaihtoehtoja kiinteistönvälittäjien tietokannasta.

Kun asiakas matkustaa Rivieralle, ovat habisolilaiset tehneet monta päivää valmistelutyötä sopivien kohteiden löytämiseksi ja näyttökierroksen järjestämiseksi. Habisol tuntee asuntokaupan ja sekä Ranskan verotuksen erikoispiirteet. Jos mieluisa asunto löytyy, alkaa asuntokaupan paperityö Ranskassa. Tällöin suomenkielinen ammattiapu on arvokasta. Habisolin apu ei tosin maksa suomalaiselle ostajalle mitään, sillä paikallinen kiinteistönvälittäjä, jonka välittämä asunto on kyseessä, maksaa Habisolille osuuden välityspalkkiostaan – kuten on tapana Ranskassa.

Palvelu asunnon hankkineille suomalaisille

Monet Ranskasta asunnon ostaneet pohtivat asuntonsa vuokraamista lyhytaikaisesti ollessaan itse poissa seudulta. RANSKANMATKA.FI tarjoaa asunnonomistajille mahdollisuuden mainostaa asuntoaan vuokra-asuntoa etsiville, omatoimisille Ranskan-matkaajille. Vuokra-asioissa katso myös ASUNTO TAI TALO VUOKRALLE EUROOPASTA sekä PAMPLEMOUSSEN vuokratarjonta

Arkistot

cross