09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Arvotaan kielikurssi Ranskassa

Oletko aina halunnut oppia ranskan kielen salat? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua tähän upeaan kieleen ja kulttuuriin viikon ajan. Tämän viikon joulukalenteri arvonnassa sinulla mahdollisuus voittaa viikon mittainen ranskan kielen kurssi! Palkinto on viikon peruskurssi, haluamanasi ajankohtana ensi vuoden aikana, suositun yhteiskumppanimme IS Aix-en-Provencen kielikoulussa.

Osallistumisaika arvontaan on päättynyt.

Ranskan kieli avaa oven uusiin mahdollisuuksiin, oli sitten suunnitelmissasi matkustaa Ranskaan tai syventää kielitaitoasi työelämässä ja vapaa-ajalla. Voittaja pääsee nauttimaan viikon mittaisesta kurssista suositun yhteiskumppanimme IS Aix-en-Provencen kielikoulussa. Paikan päällä on pätevät ja asiantuntevat opettajat, jotka mahdollistavat tämän upean ja ainutlaatuisen kielikokemuksen.

IS Aix-en-Provence kielikoulu sijaitsee nimensä mukaan Aix-en-Provencessa, viehättävässä Etelä-Ranskalaisessa kaupungissa. Aix-en-Provence tunnetaan kauniista vanhasta kaupungistaan, jossa on lukuisia taidegallerioita, kahviloita ja putiikkeja. Kaupungissa vallitsee rento ilmapiiri, ja se tarjoaa upeita historiallisia nähtävyyksiä ja herkullisia ruokapaikkoja.

TUTUSTU KIELIKURSSEIHIN JA ESITTEESEEN TÄSTÄ

Arkistot

cross