09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Koe Toscanan upeat kukkulamaisemat, viinit ja oliiviöljyt. Viikon aikana pääset tutustumaan Toscanan ainutlaatuiseen maaseutuun ja asumaan paikallisilla viinitiloilla. Lisäksi luvassa on pyöräilyä, viinitilavierailuita, öljyn maistelua ja patikointia.

Matkan aikana asut neljässä eri majoituksessa Toscanan alueella. Majoitukset ovat erilaisia, mutta kaikki idyllisiä ja tunnelmallisia. Majoituksiin kuuluu aamiaiset. Maisemat vaihtuvat Chiantin alueesta Firenzen maaseudulle. Ohjelmassa on niin urheilua kuin rentoutumista, unohtamatta viinejä ja öljyjä.

Matka alkaa Roomasta, josta noudetaan vuokra-auto. Ensimmäisenä päivänä suunnataan Chiantin alueelle, viehättävään B&B. Täällä myös viinitilavierailu läheisellä tilalla, vierailuun sisältyy tilan omien viinien maistelua.

Toinen ja kolmas päivä vietetään Amiata-vuoren juurella. Ohjelmassa pyöräilyretki vuorimaisemissa keskellä viiniköynnöksiä. Lisäksi rentoa oleskelua.

Neljäntenä päivänä matkataan Firenzen maaseudulle, jossa tutustutaan historiaan ja nunnaluostariin. Lisäksi on mahdollista mennä patikoimaan maaseudun maisemiin, eväät tietenkin kuuluvat pakettiin.

Viidentenä päivänä majoitutaan upealla viinitilalla, jossa tietenkin viininmaistelua sekä öljynmaistelua.

Kierrä Pohjois-Italiaa omaan tahtiisi autoillen. Olemme valinneet matkaan valmiiksi neljä mukavaa kohdetta, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä ja myös oma ruokakulttuurinsa.

Matkaa teet itsenäisesti, mutta meiltä saat ohjeet matkantekoon ja kaikki valmiit matkadokumentit. Majoitukset valitsemme huolella, jotta sinut vastaanotetaan mukavasti ja pääset maistamaan italialaista elämänmenoa.

1. Garda-järvellä 2 yötä hotellissa
2. Reggio Emiliassa 2 yötä hotellissa
3. Chiantin viinialueella Toscanassa 6 yötä omassa asunnossa
4. Paluumatkan pysähdys 1 yö pienellä viinitilalla, majoitus Bed and Breakfast
Yhteensä matkan pituus 11 yötä

Halutessasi pysähdyspaikkoja voidaan lisätä tai vähentää. Samoin matkan pituutta voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Ajomatkat on sinulle valmiiksi suunniteltu niin että näet eri puolia Italiasta. Matkalle voit lähteä sinulle sopivana ajankohtana. Matkasi voidaan toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa, syksyllä viinitilalle pääsee myös kokeilemaan viinin- tai oliivinpoimintaa.

cross