09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Scuola Leonardo da Vinci de Milano sijaitsee Milanon historiallisessa keskustassa, modernissa rakennuksessa vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Piazza del Duomolta ja muutaman askeleen päässä Bocconi Business schoolista ja Milanon yliopistosta. Alue tunnetaan vilkkaudestaan ja tyylistään. Se on ruokaharrastajien suosikkikohde lukemattomien ravintoloiden ansiosta. Kulttuurin ja viihteen vetonauloja ovat ympärillä olevat teatterit, kirjakaupat sekä lukuisat myymälät. Metrokin on vain 300 metrin päässä koulusta. Opiskelu tapahtuu noin 8-14 hengen pienryhmissä. Oppitunnin pituus 45 min. Minimi-ikäraja 16 vuotta. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidemmälle opinnoissa edennyt; jokaiselle löytyy omantasoinen ryhmä. Opiskelussa keskitytään suullisen ja kirjalliseen ilmaisuun ja ymmärtämiseen. Koulussa 11 luokkahuonetta ja ilmainen WiFi. Opiskelijoilla on käytettävissään opiskelijatila kahvinurkkauksella. Minimiaika 1 viikko.

Kurssit alkavat joka maanantaina, ellei kurssikuvauksen kohdalla toisin mainita. Opiskelija ilmoittautuu kielikoulussa ensimmäisenä maanantaina klo 8.30-9.00, jolloin tehdään tasotesti. Aivan aloittelijoille omat aloituspäivät, kts. esitteestä!

Kansalliset vapaapäivät (jolloin ei opetusta eikä tunteja korvata toisena päivänä):
1.1., 1.4., 25.4., 1.5., 24.6., 15.8. ja 1.11.2024.
Joulun ja uuden vuoden tauko 21.12.2024-6.1.2025 (jolloin koulu on kiinni).

Intensiivikurssi
20 oppituntia viikossa, opiskelua aamu- tai iltapäivisin. Valittavana 1-48 viikkoa.

Superintensiivikurssi
30 oppituntia viikossa, opiskelua aamu- tai iltapäivisin. Lisätunneilla keskitytään suulliseen taitoon. Valittavana 1-4 viikkoa.

LISÄKSI valikoimassa erikoiskursseja, mm. La Dolce Vita. Katso muut kurssit ja lisätiedot esitteestä. Hinnasto esitteessä.

Pohjois-Italian Milano on Italian vaurain kaupunki. Varsinaisen kaupungin alueella asuu noin 1,5 miljoonaa asukasta, suur-Milanon alueella jopa 8,5 miljoonaa.

Keskiajalla Milano oli merkittävä kaupunki monessa eri mielessä, ja tästä ovat hyvänä todisteena lukuisat Leonardo da Vincin ja Michelangelon työt, joita kaupungissa voi edelleenkin nähdä. Viimeistään 1960-luvulla Milanosta tuli maailman muodin keskus.  Kulttuurillisesti mielenkiintoisia vierailukohteita ehdottomasti Duomo eli Milanon tuomiokirkko, lukuisat museot ja laatumerkkien ostoskeskus Galleria Vittorio Emanuele II. Palazzo Realessa on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Yksi Milanon kuuluisimmista taloista on ooppera La Scala. Highline Outlet – suuri muodin outlet aivan Milanon keskustassa.

Matkallasi majoittuminen Corso Buenos Airesin alueella, eli keskellä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Milanossa on toimiva julkinen liikenne, ja pääset eri puolille kaupunkia nopeasti ja helposti. Lähellä Corso Buenos Airesia on Piazzale Loreto -aukio, joka tuli maailmankuuluksi vuonna 1945, kun Mussolini laitettiin sinne ylösalaisin roikkumaan.

cross