09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Scuola Leonardo da Vinci de Roma sijaitsee viehättävässä ja elegantissa tyypillisessä aristokraattirakennuksessa Rooman keskustassa. Tämä alue on täynnä charmikkaita kahviloita, kauppoja, putiikkeja, kirjastoja ja vilkkautta. Koulussa on 12 luokkahuonetta ja ilmainen WiFi. Lähellä kahvila-ravintola, jossa alennetutu hinnat opiskelijoille. Opiskelu tapahtuu noin 8-14 hengen pienryhmissä. Oppitunnin pituus 45 min. Minimi-ikäraja 16 vuotta. Voit olla aivan aloittelija tai jo pidemmälle opinnoissa edennyt; jokaiselle löytyy omantasoinen ryhmä. Opiskelussa keskitytään suullisen ja kirjalliseen ilmaisuun ja ymmärtämiseen. Minimiaika 1 viikko.

Kurssit alkavat joka maanantaina, ellei kurssikuvauksen kohdalla toisin mainita. Opiskelija ilmoittautuu kielikoulussa ensimmäisenä maanantaina klo 8.30-9.00, jolloin tehdään tasotesti. Aivan aloittelijoille omat aloituspäivät, kts. esitteestä!

Kansalliset vapaapäivät (jolloin ei opetusta eikä tunteja korvata toisena päivänä):
1.1., 1.4., 25.4., 1.5., 24.6., 15.8. ja 1.11.2024.
Joulun ja uuden vuoden tauko 21.12.2024-6.1.2025 (jolloin koulu on kiinni).

Intensiivikurssi
20 oppituntia viikossa, opiskelua aamu- tai iltapäivisin. Valittavana 1-48 viikkoa.

Superintensiivikurssi
30 oppituntia viikossa, opiskelua aamu- tai iltapäivisin. Lisätunneilla keskitytään suulliseen taitoon. Valittavana 1-4 viikkoa.

LISÄKSI valikoimassa erikoiskursseja, mm. La Dolce Vita. Katso muut kurssit ja lisätiedot esitteestä. Hinnasto esitteessä.

Italian pääkaupunki Rooma tunnetaan maailmanlaajuisesti, mutta mitä on Rooman keskustan ulkopuolella? Tällä matkalla koet Rooman niin kaupungin ytimessä majoittuen kuin ulkopuolelta ihastellen. Majoitukset Rooman keskustassa ja Frascatissa kaupungin ulkopuolella. Helppo tehdä päiväretkiä myös Lazion alueelle.

Roomaan laskeuduttuasi auton vuokraus lentokentältä. Matkan ensimmäinen kohde on Frascati, joka on noin 20 kilometriä Rooman keskustasta etelään. Mukava sijainti niin maisemien kuin lähellä olevien nähtävyyksien ansiosta. Suosittelemme vuokra-autolla päiväretkiä Castel Gandolfoon, Anzioon, Frosinoneen, sekä paikalliselle viini- ja oliiviöljytilalle, jossa tuotetaan Frascati DOC -viinejä. Mahdollisuus myös ottaa hotellilta fillari ja pyöräillä lähiympäristön kauniissa maisemissa. Täällä majoitut 4 yötä.

Matkan toinen kohde on itse Rooma. Rooman keskustassa luovutat auton, suosittelemme siis kulkemista ja tutustumista nähtävyyksiin julkisilla liikennevälineillä, ja kävellenkin ehtii moneen paikkaan. Löydämme sinulle keskustasta mukavimman yöpymismahdollisuuden. Täällä olisit 3 yötä keskitason hyvässä keskustahotellissa.

cross