09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Aurinkoinen sporttiviikko Garda-järven maisemissa Italiassa!

Ohjattua tennisharjoittelua on matkalla yhteensä vähintään 15 tuntia, yhtenä iltana ja muutoin aamupäivisin. Pelataan hotellin omilla massakentillä oliivipuiden lomassa. Rentoutua voit hotellin uima-altaalla ja Garda-järven ympäristössä. Rantaan ja idyllisen Malcesinen kylän keskustaan hotellilta kävelymatka. Matka sisältää puolihoidon (7 x lounas tai illallinen).

Valmentajina matkalla 1-2 ammattivalmentajaa sekä Suomen ja Euroopan seniorimestari Riku Helminen. Tennisosuudesta vastaa ITP - International Tennis Promotion ry. Lisätietoja Rikulta, puh. 046 921 6284.

Majoitus on tunnelmallinen ja aktiivilomailijalle sopiva Club Hotel Olivi. Hotelli perustettiin Garda-järven maisemiin jo 1950-luvulla, ja omistajuus kulkee jo kolmannessa polvessa. Hotellilla yksityinen laituri ja hyvät vesiurheilumahdollisuudet.

Hotellissa 80 huonetta kolmessa eri rakennuksessa. 9 tenniskenttää (8 massaa), lämmitetty uima-allas, poreallas, ravintola, baari. Sauna, kuntosali, solarium.

Tällä matkalla majoitus on parvekkeellisissa standard-huoneissa (20-25 m2) tai lisämaksusta junior suite (32-35 m2).

Tutustu esitteeseen, tervetuloa mukaan!

Kierrä Pohjois-Italiaa omaan tahtiisi autoillen. Olemme valinneet matkaan valmiiksi neljä mukavaa kohdetta, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä ja myös oma ruokakulttuurinsa.

Matkaa teet itsenäisesti, mutta meiltä saat ohjeet matkantekoon ja kaikki valmiit matkadokumentit. Majoitukset valitsemme huolella, jotta sinut vastaanotetaan mukavasti ja pääset maistamaan italialaista elämänmenoa.

1. Garda-järvellä 2 yötä hotellissa
2. Reggio Emiliassa 2 yötä hotellissa
3. Chiantin viinialueella Toscanassa 6 yötä omassa asunnossa
4. Paluumatkan pysähdys 1 yö pienellä viinitilalla, majoitus Bed and Breakfast
Yhteensä matkan pituus 11 yötä

Halutessasi pysähdyspaikkoja voidaan lisätä tai vähentää. Samoin matkan pituutta voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Ajomatkat on sinulle valmiiksi suunniteltu niin että näet eri puolia Italiasta. Matkalle voit lähteä sinulle sopivana ajankohtana. Matkasi voidaan toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa, syksyllä viinitilalle pääsee myös kokeilemaan viinin- tai oliivinpoimintaa.

cross