09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Kierrä Pohjois-Italiaa omaan tahtiisi autoillen. Olemme valinneet matkaan valmiiksi neljä mukavaa kohdetta, joista jokaisella on omat ominaispiirteensä ja myös oma ruokakulttuurinsa.

Matkaa teet itsenäisesti, mutta meiltä saat ohjeet matkantekoon ja kaikki valmiit matkadokumentit. Majoitukset valitsemme huolella, jotta sinut vastaanotetaan mukavasti ja pääset maistamaan italialaista elämänmenoa.

1. Garda-järvellä 2 yötä hotellissa
2. Reggio Emiliassa 2 yötä hotellissa
3. Chiantin viinialueella Toscanassa 6 yötä omassa asunnossa
4. Paluumatkan pysähdys 1 yö pienellä viinitilalla, majoitus Bed and Breakfast
Yhteensä matkan pituus 11 yötä

Halutessasi pysähdyspaikkoja voidaan lisätä tai vähentää. Samoin matkan pituutta voidaan toiveiden mukaan muuttaa. Ajomatkat on sinulle valmiiksi suunniteltu niin että näet eri puolia Italiasta. Matkalle voit lähteä sinulle sopivana ajankohtana. Matkasi voidaan toteuttaa mihin aikaan vuodesta tahansa, syksyllä viinitilalle pääsee myös kokeilemaan viinin- tai oliivinpoimintaa.

Yhdistä Italian ja tämän alueen tyypillisiä herkkuja kiertämällä maaseudulla ja päätä matkasi Bolognaan.

Emilia-Romagnan alue Italiassa on herkuttelijan paratiisi. Bolognasta tulevat tortellinit ja tietysti pasta bolognaise, Parmasta nimensäkin mukaisesti Parman kinkku, Modenasta balsamico- viinietikkakastike, alueelta myös Parmigiano Reggiano -juusto ja hieman homejuustoisempi Fossa unohtamatta lukuisia viinejä. Koko alueella on yli 40 nimisuojeltua laatutuotetta!

Bolognan lentokentältä vuokra-auto alle koko viikoksi. Ensin 2 yötä historiallisessa, 500 vuotta vanhassa hotellissa Reggio Emilian pienkaupungissa. Reggio Emilia on kuusikulmainen vanhakaupunki, joka tunnetaan gastronomiastaan ja kansainvälisesti tunnetusta Reggio Emilia- pedagogiikasta.

Seuraavat 3 yötä spa-hotellissa Modenan ja Parman seutuvilla maaseudulla. Täältä retkeilet balsamico-tilalle sekä viininmaisteluihin (etukäteen varatut vierailut). lukuisista paikallisravintoloista löydät listalta Parman kinkkua ja Parmigiano Reggiano -juustoa.

Matkan lopuksi 2 yötä Bolognan kaupungissa, missä on mukavasti kävelyetäisyydellä monet nähtävyydet. Annamme mukaan ravintolasuosituksia, maista täällä tietysti pasta bolognaisea!

cross