09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Tanssia ja hyvinvointia avec Mindy Rooma la 8. - ke 12.10.22

Liikuntaa, yhdessäoloa ja Italiaa

Mindy Lindblomin (StepUp) supersuosittu Rooman alueen tanssimatka uusitaan nyt tauon jälkeen. Matkalla ehdit hioa tanssitaitoja ja kuntoa, mutta myös nauttia ympäristöstäsi Italiassa. Matkaan osallistuminen ei edellytä että käyt säännöllisesti Mindyn tunneilla.

Matkalla tanssitaan ja venytellään päivittäin Mindy ohjauksessa. Lounaan voit ottaa rennosti vaikka uima-altaalla. Iltapäivän lopuksi tai illaksi on tarjolla myös retkeilyä alueella yhdessä tai omatoimisesti.

Käytössämme on huvilamaisen hotellin huoneet (11 kpl), ravintola ja tanssisali. Hotellissa on oma uima-allas ja aamun liikunta on omassa pihapiirissä. Kaikki hotellin huoneet ovat erilaisia keskenään sijoittuen kahteen eri rakennukseen. Huoneissa on tyyli- ja kokoeroja, osittain parivuoteita. Hotellimme sijoittuu pieneen Manzianan kylään, jossa myös muutama ravintola, pizzapaikka ja terassi tarjolla.

Matkaan sisältyy valmiiksi retki Roomaan sekä sekä Trevignanoon. Sinulle jää myös omaa aikaa. Koko ohjelman ajan sinulla on maailman ihanin Mindy mukana.

KATSO LISÄTIETOJA MINDYSTÄ

Ilmoittaudun mukaan tälle matkalle


Lataa esite ja hinnasto

Matkan kesto

5

päivää

Matka sisältää

Matkan ajankohta on lauantai 8.10 - keskiviikko 12.10.22. Lennämme Helsingistä Roomaan Finnairilla ja vastassa on ryhmän oma kuljetus.

Matka tehdään yhteistyössä StepUpin kanssa.

Retkellä käydään Rooman lisäksi myös idyllisessä Trevignanossa.

Hinta alkaen

1690

Paikkamäärä hotellin kapasiteetin vuoksi on rajattu. Toteutamme matkan kun  osallistujia on vähintään 16. HUOM! Ilmoittautuminen mukaan matkaan kesäkuun aikana.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross