09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Reunion saari Intian valtamerellä

Upeat ulkoilumaastot ja luonto

Ranskan merentakaisiin alueisiin kuuluva Reunionin saari on luontomatkailijan unelmakohde Intian Valtamerellä Madagaskarin vieressä. Reunion kuuluu Euroopan unionin alueeseen ja paikalle lennät siis Ranskan sisäisillä lennoilla. Pamplemoussen matkoilla voit tehdä matkan Pariisin kautta, niin että menomatkalla otat yöpymisen Pariisiin halutessasi.

Saari on käytännössä vehreätä vuoristoa ja rantaa. Korkein huippu Piton de Neige on 3069 m ja tulivuori Piton de Fournaise 2632 m. Maa-alueesta 40 % on luonnonpuistoa; saari onkin ulkoilijalle erinomaisesti sopiva kohde. Saaren koko on 2517 km2 ja pääkaupunki on Saint Denis. Lämpimintä on lokakuusta maaliskuuhun, sää on mukavan lämpöinen kuitenkin muunakin aikana. Lämpötila pysyy koko vuoden vähintään mukavassa 24-25 asteessa, varsinkin Suomen talvikaudella Reunionilla mittari kohoaa helposti kolmeenkymmeneen.

Reuniolla on lisäksi myös kauniita rantoja ja keskilaguuni. Vesiputouksia on saarella useita. Osa saaresta on UNESCOn suojelukohdetta. Saaren koralleille on myös tehty oma suojeluohjelmansa 35 neliökilometrin alueelle. Alueen ruoka on ranskalaista ja paikallista ruokaa intialaisin maustein.

Majtoitus 5* hotellissa, jossa yhteensä 65 huonetta ja sviittiä sijaitsevat kreolityylisissä villoissa hotellin alueella. Kaikissa huoneissa terassi tai parveke. Hotellilla 2 ravintolaa, hyvä viinikellari, baari, Spa- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat ja kuntosali, tarvittaessa seminaaritilat. Hotelli järjestää asiakkaille lukuisia palveluita luonto-oppaista golf-tunteihin, joten paikan päällä älä epäröi kysyä lomallesi ohjelmaa. Ulkoilumahdollisuuksia on lukuisia: patikointi, golf, sukellus, varjoliito, ratsastus, surffaus… Hotellilta voit myös vuokrata auton tai auton ja kuljettajan saareen tutustumista varten.

Majoitus kahden hengen huoneessa 34 m2. Suurempia huoneita 100 m2 asti, kysy saatavuutta omille matkapäivillesi.

Artikkeli Ranskan merentakaisista kohteista

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Matkan kesto

11

päivää

Matka sisältää

-Air Francen lennot Pariisin kautta Reuniolle
- Lentokenttäkuljetukset Reunionilla, matkan pituus noin 80 km.
-hotellimajoitus 5* ja aamiaiset

Hinta alkaen

3300

Puolihoito mahdollinen lisämaksusta alk. 560 € / hlö
Hinta edellyttää 2 matkustajaa majoituksella 2hh. Majoitus saatavuuden mukaan. Hinta tarkentuu kun lennot varataan. Hinnassa voi olla muutoksia matka-ajankohdan mukaan. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut.

Kaikkia matkojamme voi muuttaa sinulle sopiviksi pituudeltaan ja majoitukseltaan. Annettu matka on esimerkki miten mielestämme voit viettää mukavan ja rauhallisen loman Reunionin saarella, mutta sen räätälöinti on luonnollisesti mahdollista.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross