09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Martinique (aikuiset)

Yksityistunteja Karibialla

Martinique, kutsuttu myös nimellä kukkien saari, on Ranskan merentakainen departementti (DOM) Karibianmerellä ja kuuluu Antillien saariryhmään. Käyttökieli on ranska ja valuutta euro. Reittilennot kulkevat Suomesta Pariisin kautta, kokonaislentoaika noin 11h. Asukkaita Martiniquella on noin 400 000, pääkaupunki on Fort de France.

Martinique on trooppinen tulivuorisaari. Mont Pelée –tulivuori purkautui viime kerran vuonna 1902. Trooppinen metsä, eläimistö ja kasvisto antavat matkallesi eksoottista tuntua. Maisemaa luonnehtivat myös sokeriviljelmät. Sokeri onkin rommin lisäksi yksi Martiniquen tärkeimmistä vientituotteista. Ilmasto on melkeinpä koko vuoden miellyttävä. Keskilämpötila on 26 °C. Elokuusta marraskuuhun on ns. sadekautta, jolloin myös hurrikaanit ovat mahdollisia.

Martiniquella voit opiskella yksityistunteja natiivin opettajan johdolla. Voit olla aloittelija tai jo pidemmälle opinnoissa edennyt, opetus suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi. Yksityistunneilla keskitytään omien toiveidesi mukaan sanastoon, kielioppiin, kirjoittamiseen, puhumiseen jne.

Majoitus perheissä tai huoneistoissa Trois-Ilets'ssä. Les Troits-Ilets sijaitsee pääkaupunki Fort-de-Francesta katsoen lahden toisella puolella etelään päin. Lähellä ovat kaupat, bussiasema, laivasatama ja monet nähtävyydet. Helppo kulkea Fort-de-Franceen laivalla.


Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


Lataa esite / hinnasto

Matkan kesto

14

päivää

Matka sisältää

10 yksityistä oppituntia à 45min viikossa eli 2 viikon matkalla 20 oppituntia, tuntien materiaali, koulun ilmoittautumismaksu, perhemajoitus aamiaisilla tai huoneistomajoitus ilman ruokailuita (2 viikon kurssilla 13 yötä).

Hinta alkaen

2795

Majoitus Martiniquella perheessä aamiaisilla tai yksiössä ilman ruokailuita. Oma kph, lakanat ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Majoitus kurssia edeltävästä sunnuntaista kurssin jälkeiseen lauantaihin. Hinta alkaen, tarkistetaan matkan ajankohdan mukaan.

Mahdollisista suuremmista huoneistoista ja loma-asunnoista kyselyt erikseen.

Matkaan voit lisätä muuta Martiniquen lomaa kielikurssia ennen tai sen jälkeen. Hintaan lisätään Pamplemoussen palvelumaksu 55 €.

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross