09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Lempeää liikuntaa Gardalla 10.-16.9.2022

Aktiiviset itsestä huolehtijat

Marjis Viktorsin ainutlaatuinen Lempeän Liikunnan 55+ ohjelma takaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tällä elämyksellisellä hyvinvointiviikolla. Aamuisin kehoa herätellään kevyellä aamuliikunnalla ja päivän toinen teemallinen liikuntahetki nautiskellaan iltapäivisin. Matkalla tutustutaan myös Malcesinen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin sekä Garda-järven alueen ruokakulttuuriin ja käydäänpä viinitilallakin.

Lempeä liikunta tarkoittaa tällä matkalla kiireetöntä ryhmäliikuntaa, vesivoimistelua, venyttelyjä, kuntosaliharjoittelua, luonnossa liikkumista, kävelyä, rentoutusta. Tavoitteena on huoltaa kehoa ja mieltä monipuolisesti. Liikkumisen hetket harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, hengitystä, niveliä ja lihasvoimaa. Ryhmän pieni koko mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen ohjauksen. Ohjelma on nivelystävällinen, toteutetaan rauhallisessa ilmapiirissä, liikunnasta nauttien sekä paljolti ulkona. Mukana on myös mielen hyvinvointitehtäviä ja ravintoasiaa.

Majoitus on Garda-järven rannalla sporttihotellissa. Käytettävissä on kuntosali, uima-altaat, saunat, tenniskentät. Hyvät kävely-, juoksu- ja vesiurheilumahdollisuudet.

Matkalla on ohjattua liikuntaa sekä omaa vapaa-aikaa. Garda-järven maisemat, värit, tuoksut ja raikas ilma tarjoavat kauniit puitteet luontoliikunnalle!

Benvenuti!

Ilmoittaudun mukaan tälle matkalle


Lataa esite ja hinnasto

Matkan kesto

7

päivää

Matka sisältää

  • Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki
  • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset, kuljettajan palvelut
  • Majoituksen hotellissa***+ 2hh/1hh, 6 yötä aamiaisilla
  • 6 x illallinen, 2 x lounas (Riva del Garda ja viinitila)
  • Kouluttajan palvelut, liikuntaohjelman
  • Ohjelmassa mainitut retket ja opastukset
  • Gardan alueen kartta ja matkainfo postissa ennen matkaa

 

Hinta alkaen

1695

Hinta on per hlö majoituksella kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 225 €. Palvelumaksu 12 € / hlö. Lisäretki Veronaan 135 € / hlö (vähintään 10 osallistujaa).

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross