09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Lempeä liikunta ja hyvinvointi Provence 23.4.2023

55+ ikäiset liikuntaa harrastavat

Ainutlaatuinen Lempeän Liikunnan 55+ -ikäisille suunnattu ohjelma Provencessa takaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tällä elämyksellisellä hyvinvointiviikolla 23.-30.4.2023 Etelä-Ranskassa. Vetäjänä Marjis Viktors.

Lempeä liikunta tarkoittaa tällä matkalla kiireetöntä, miellyttävää ryhmäliikuntaa, vesivoimistelua, perusvoimistelua, venyttelyjä, tanssia, luontoliikuntaa, rentoutusta. Aamuisin kehoa herätellään kevyellä aamuliikunnalla ja päivän toinen teemallinen liikuntahetki nautiskellaan iltapäivisin päättyen rentoutumiseen. Tavoitteena on huoltaa kehoa ja mieltä monipuolisesti. Liikuntahetket harjoittavat tasapainoa, ryhtiä, hengitystä, niveliä ja lihasvoimaa.

Ryhmän pieni koko mahdollistaa turvallisen ja yksilöllisen ohjauksen. Ohjelma on nivelystävällinen, toteutetaan rauhallisessa ilmapiirissä, liikunnasta nauttien sekä paljolti ulkona.

Matkalla myös kulttuuriohjelmaa muun muassa viinitilalla ja paikallisessa parfymeriassa.

Provencen ja Rivieran maisemat rantaviivoineen, luonnonpuistoineen ja viinipeltoineen tulevat tutuksi ja tarjoavat kauniit puitteet luontoliikunnalle! Marjis Viktors on fysioterapeutti, ikääntyvien kuntoutuksen ja vanhustyön asiantuntija sekä Green Care -ohjaaja. Hänellä on pitkä kokemus esimiestyöstä terveydenhuollossa, vanhustyössä sekä  projekteissa. Nykyisin Marjis ohjaa mm. soveltavan liikunnan ikääntyvien ryhmiä ja toimii luennoitsijana sekä Ikäinstituutin kouluttajana. Soveltava liikunta huomioi pitkäaikaissairaudet, toimintakyvyn heikentymisen, ikääntymisen ja sitä sovelletaan kunkin toimintakykyä tulevaksi. Lempeän Liikunnan hyvinvointimatkoja 50+ Marjis on toteuttanut Kroatiaan, Portugaliin, Suomen saaristoon ja nyt lähdetään Etelä-Ranskaan.

Ilmoittaudun mukaan tälle matkalle


Lataa esite ja hinnasto

Matkan kesto

8

päivää

Matka sisältää

– Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Nizza – Helsinki
23APR         Helsinki – Nizza           1710 – 1935     AY1603
30APR         Nizza – Helsinki           2030 – 0045   AY1604
– Matkalaukkumaksut lennoilla
– Ohjelman mukaiset bussikuljetukset, kuljettajan palvelut
– Majoituksen lomakeskuksessa**** 2hh/1hh, 7 yötä
– Puolihoidon (aamiaiset ja illalliset ruokaviineineen)
– Paikalliset turistiverot
– Kouluttajan palvelut, liikunta- ja hyvinvointiohjelman
– Suomalaisen ranskaa puhuvan oppaan mukana matkalla mainitusti
– Retkipäivien ohjelman ja sisäänpääsyt
– Provencen kartan ja matkainfon postissa ennen matkaa

Hinta alkaen

2195

Majoitus on Provencen sisämaassa noin tunnin matkan päässä Nizzasta. Tasokas resort 4* on luonnon lähellä, hotellilla spa, uima-altaat, golf-kenttä, patikointireittejä, ravintola.

Majoitus  kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneen lisämaksu 590 €. Palvelumaksu 14 € / hlö. Mukaan min. 16 osallistujaa.

Lisätietoja ohjelmasta Marjis Viktors, marjis (at) gertime.fi, 045-2628330, www.gertime.fi

Olen kiinnostunut tällaisesta matkasta


cross