09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Fayence talot ja asunnot

Eri kokoisia taloja ja asuntoja Ranskan Provencessa Fayencessa, noin 50 kilometrin päässä Nizzasta. Tarjolla yhteensä 8 eri kokoista asuntoa tai taloa.

Vuokrattavissa ympäri vuoden. Erillistaloissa omat uima-altaat. Lisäksi iso yhteinen allasalue. Helppo kohde lomailijalle, joka haluaa tutustua sekä Provencen sisämaahan, että Rivieraan. Talot ja asunnot sopivat hyvin myös pidempiaikaiseen oleskeluun. Erikoistarjouksia pitkään oleskeluun.

Talvikaudella alle viikon vuokra-ajat myös mahdollisia. Talovuokran mukana saat vinkkejä retkikohteisiin ja esim. ravintolavinkkejä mukaan.

Kaikki talot ovat perinteiseen provencelaiseen tyyliin rakennettuja. Nauti majoituksesta, kylpylästä, uima-altaasta, kauniista maisemista ja monipuolisista retkikohteista Provencessa. Alueella on maksutta käytössä kaksi hiekkanurmipohjaista tenniskenttää sekä koripallo / jalkapallokenttä sekä alueen yhteinen 700 m2 kokoista uima-allasta.

Täällä riittää tekemistä kaikille. Esimerkiksi keskiaikainen Fayencen kylä sijaitsee noin 4km päässä asunnoilta ja taloilta. Kylässä useita hyviä alueelle ominaisia ruokapaikkoja. Parfyymeistään kuuluisa Grasse on talostasi noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Kaupunkiretkikohteita ovat esimerkiksi rannalle sijoittuvat Cannes, Nice, Antibes ja Monaco. Luonnosta pitävälle Verdonin luonnonpuisto ja Verdonin järvi (uima-rannat, patikointi, kanootti) sekä upea Moustiers de Sainte Marie.

Golfareille lähellä Golf Four Seasons (4 km), Golf de  Saint Endreol (la Motte), Golf de Taulane (La Martre), Riviera Golf Club (Mandelieu la Napoule), Golf d’Opio.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Lataa esite ja hinnasto
Kohde sisältää oman talon / taloja
Kohde sisältää asunnon / asuntoja
cross