09 455 11 21 / 050 531 6341
matkat@pamplemousse.fi
Ranskan lippu valikossa
Ranskan matkat
Italian lippu valikossa
Italian matkat
Suomen lippu valikossa
SHOP

Isle-sur-la-Sorgue loma-asunnot

Vauclusen departtementissa sijaitseva L’Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Tämä on kylä jonka kaikki antiikin kerääjät tuntevat Ranskassa. Lukuisat vanhan tavaran kaupat kylässä kiinnostavat ihmisiä kauempaakin.

Isle sur la Sorgue on sekä mielenkiintoinen arkkitehtuuria ja kauniita nähtävyyksiä kuin lukuisia antiikkikauppoja ja gallerioita. Lähialueella viiniviljelmiä, oliivilehtoja ja laventelipeltoja – kappale kauneinta Provencea.

Loma-asunnot ovat 2 km päässä L’Isle-sur-la-Sorguen keskustasta rauhallisella alueella. Lähimmille kaupoille 600m. Yhteensä 86 loma-asuntoa kylämäiseen muotoon rakennettuna alueella.

Usean eri koon vaihtoehtoja saatavilla samassa paikassa. Pienin asunto on yksiö ja suurin asunto kolmen makuuhuoneen asunto. Vuokraviikko on normaalisti lauantai-lauantai. Kaikissa asunnoissa perusvarusteltu keittiö, ilmastointi, kalustettu terassi/piha. Alueella käytössä petankkikenttä ja yhteinen uima-allas sekä lasten kahluuallas, avoinna huhti-syyskuu (sään mukaan).

Asunto S2 Yksiö (2 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 22 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto S4 Yksiö (2-4 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 26 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, makuualkovissa kaksi erillistä vuodetta. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto 26CN Kaksio alkovilla (4-6 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 42 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, makuuhuoneessa parivuode, makuualkovissa kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M4 Kaksio (2-4 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 45 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, yläkerran makuuhuoneessa parivuode. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M6 Kolmio (4-6 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 50 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, yläkerran makuuhuoneissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta tai kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M8 Kolmio (6-8 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 65 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, alakerran makuuhuoneessa parivuode, yläkerran makuuhuoneissa toisessa parivuode ja toisessa kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc, 1 x erillinen suihku. Oma parkkipaikka.

Olen kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon


Lataa esite ja hinnasto
Kohde sisältää asunnon / asuntoja
cross